dilluns, 14 de desembre de 2015

RECEPTA DEL CUSCÚS



En Moha, el TIS del institut, ens va dir que ens ajudaria a fer el cucus. Ens va donar els ingredients.

Ingredients per a cuscús:

un kg de cuscús
pances
4 cebes
1/4 de carbassa
1 carbassó
1 albergínia
6 pastanagues
2 naps
2 pebrots verds
julivert

Preparació:
1-  Posem el cuscús a la part de a dalt de la cuscusera i a la part de sota posem aigua. Fins que l’aigua bulli.


2- Parem el foc, posem el cuscús en un bol. Afegim una cullerada d’oli i començem a remanar-ho amb les mans ( ben netes).Aquest procés s’ha de repetir tres cops.
3-En una altra olla s’ha de fregir la ceba amb mig got de sucre.Remanar fins que la ceba estigui doradeta.
4. A la mateixa olla del cuscús, a la part de sota i fiquem les verdures tallades, mes o menys de 3 cm. Primer fiquem el nap i la pastanaga,  afegim una mica d’oli i ho remanem  durant 5 minunts. Despres la resta de verdures durant 10 minuts mes.
5-Haurem d’afegir aigua fins que tapi les verdures, un cop les verdures estan fetes pararem el foc.
6. El final cadascú agafa un plat i posa el cuscús, les verdures i la ceba confitada.



Ens va queda boníssim.
Ernest, Najib i Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada